lördag 3 september 2011

Två dagar i livet

Jag fick ett underbart hopplock av olika material från Skaparlusten. Där fanns blommor, utstansade motiv och så detta vackra minialbum från Melissa Frances.

Jag ska ärligt erkänna att jag avskyr att göra minialbum men just det här talade liksom till mig och jag satte igång med skapandet. Min tanke var att albumet skulle se gammalt ut och liksom  som om man dokumenterat lite hastigt, med riktiga minnessaker. Nu hade jag inga riktiga minnessaker, det fick som sagt komma ur det kit Ilona på Skaparlusten skickade. När jag började bestämde jag mig också för att det här skulle gå snabbt. Det innebar dock att jag hela tiden kom på idéer som jag fick skippa, för om jag hade lagt lika mycket energi på varje sida som jag kunnat göra om jag använt alla idéer som for genom huvudet, ja då skulle jag sitta med sidan två fortfarande.

Bilderna i albumet är egentligen inte speciellt speciella. Det var vår första resa med husvagnen för denna säsong och det kanske var just de här dagarna som vi insåg hur trevligt det är att campa.

 Alla foton har fått samma ram från ett digitalt kit. På den vänstra sidan är det självaste Lilo på Mollys som virkat! Klockan är kvar från ett tidigare Skaparlustenkit.

 Blomman har jag färgat med fluid chalks. Orden är Rub Ons från Kaisercraft.

 Här kom äntligen mina sju år gamla etiketter från Panduro till användning!

 Mer imoulsköp från Panduro, ett helt block med fullständigt oanvändbara etiketter, som "The girls club". Tejpen däremot är från Skaparlusten och den älskar jag!

 En gammal blomma och en stickersfjäril som legat i min låda i evigheter. Spetsen däremot är det bästa som finns och jag måste beställa mer av den. Den passar på varenda layout.

  Ännu en blomma av Lilo.

 Lite mer Rub ons. Den stora tagen låg också med i kitet från Skaparlusten. 

Bandet med blommorna har jag använt flitigt i detta album. Det är sådana återkommande dekorationer som bidrar till att det blir en helhet.

6 kommentarer:

Lilo sa...

Wow så otroligt fint! Men du, de där blommorna var ju ett år sedan jag gjorde! =) Visste inte ens att du hade sådana i din ägo!

pysselpetra sa...

fantatsiskt
vackert och intressant ♥

Theresa/Tette sa...

Vilket helt underbart album, Moma!

Sanna F sa...

Vilket vackert minialbum!!!!!!!!!!!!!

Angelica sa...

Helt underbart!

Mikaela sa...

gu va vacker!! så många fina små detaljer och väldigt vackert ihopsatt!