söndag 4 september 2011

Om man är sjukt sugen på att skapa...

...men sitter i en bil kan man ju faktiskt virka blommor. Och har man en gång virkat en blomma så måste man virka fler... Men mest av allt måste man sätta blomman på något. Och åker man just bara till Örebro hinner man inte virka så mycket mer än ett litet fodral till sin allra bästa... nej, näst bästa, leksak.


Det ser nästan ut som fodralet är lite för litet, men det finns en vits med det, det här garnet är ganska elastiskt och på det här viset glider inte telefonen ur fodralet så lätt. Och jo då... jag har avverkat några sådana här, i ett antal färgställningar. Inte för att de slits ut precis utan för att det är roligt att förnya sig.

Jag är faktiskt lite glad över att ha listat ut hur man virkar just en sådan här blomma.Omväxling förnöjer som sagt. Här är första försöket jag gjorde, och eftersom jag virkar utan mönster fick denna lite färre lager. Vilket ju gör att den passar bra på en layout.
4 kommentarer:

Aase sa...

Vackra blommor med lite extra piff med en brads i mitten :) Vad är det som gör att man aldrig kan låta bli att vara kreativ???

kram Aase

Annette sa...

Den är underbar!! Jag önskar mig en smartphone istället för min tegelsten. Om jag någon gång får en sådan skulle ett sådant här fodral vara så himla fint och personligt. Du vet att jag står i kö för att beställa ett :) Trevlig helg!!

Anonym sa...

Ooooh, den skulle jag gärna ha mönstret på!! Supersöt!

Monika sa...

Linda, jag är ledsen men jag har inget mönster, jag kan inte läsa mönster så jag virkar på känn...