måndag 12 september 2011

Min första layout för Manor House!Äntligen fungerar delar av vår server och jag kan visa den här layouten som är min första för Manor House. Har jag nämnt att jag älskar blommor??? Och de där två söta skattande på fotot är förstås de vackraste blommorna, eller hur?

För dig som inte gillar att scrolla kan det vara värt att göra det idag. Missa inte min blogcandy i inlägget nedan.

Jag älskar den här stora blomman, den är verkligen så perfekt och det behövs nästan inget mer än så här på en layout.

Jag har skurit runt mönstret på pappret och skjutit in fotot under. Papper från Prima bland annat och allt har legat till sig ett slag i mina gömmor. I mitt uppdrag ingår två layouter per månad med papper från Manor House (The scrap cake) och en layout med valfritt papper vilket är kul som omväxling tycker jag som inte skapat med eget material sedan Hedenhös...

Underbara KappAhl! Tack för den vackra tagen! Den sitter på deras herrkläder och som väl är handlade min gubbe en hel drös i sommar på rean. De utklippta blommorna är från ett gammalt Daisy D`s papper.

No exchange allowed. Nej, jag skulle inte tro det, jag vill då rakt inte byta bort någon!

Närbild på de fantastiska rosorna med tillhörande blad. Bladen finns i tre storlekar vilket är perfekt!

Den söta säkerhetsnålen satt i tagen. Tack igen KappAhl!

8 kommentarer:

Carola sa...

Superfin lo. Å de e nästan så man måste släpa med karln till kappahl ;).

aina sa...

En aldeles nydelig LO!! Inspirasjon!!
Håper du får en flott uke :-)

Carina sa...

Härlig LO, mycket fint att titta på. Visst är det kul när man kan hitta saker lite här och där....:)Ser scrapping överallt, synd att man inte har tid att ta vara på allt och pyssla med det.
Ha en trevlig dag.
/Carina

Kerryn sa...

And such a gorgeous page to start with! I LOVE it!!!

BTW did I say congratulations on making the DT at Manor House? Just in case I forgot, congratulations :).

Marita Johansson sa...

Underbar LO och vilka superfina blommor för att inte tala om hur fint kortet är på tjejerna

Leanne sa...

Oh WOW! Such a beautiful LO Monika!!! And like Kerryn said.. Congrats on the new DT role at Manor House! Awesome!

Hanna sa...

Underbar LO!
Jag har skrivit till dig i din sketchblogg, men du kanske inte använder den längre...?
Jag undrar om det är OK att jag länkar till dina scrapsketcher i en artikel som jag ska skriva på SWE om att skapa efter skisser?? Samt visar någon skiss i artikeln? Älskar dina skisser!

Tinto sa...

Otroligt vacker LO! Älskar blommorna och papprena. Ja, allting!