onsdag 21 september 2011

Grattis på din dag!Ja så lät det igår hos oss. Barnsligt nog är jag alltid lika förväntansfull inför dagen och längtar efter att få presenter och blir alltid lika besviken. Presenterna får jag oftast köpa själv eller invänta att mina föräldrar ska ge mig när vi träffas. I år fick jag till min förvåning blommor budade till jobbet av gubben och dessutom en orkidé när jag kom hem. Inte för att vara otacksam, jag hade nog ändå föredragit ett paket med presentpapper runt... Jag vet att jag är barnslig, men vissa saker blir man kanske aldrig mogen nog för, som presenter. Jag förväntar mig inget stort, men ett paket hade jag gillat att få... Du vet med snören och papper med mönster runt... *snyft* Å andra sidan är jag urusel på att köpa presenter till min gubbe så jag får nog mer än jag förtjänar egentligen, oftast. Det bästa han någonsin givit mig (bortsett från Isabel) är min älskade lilla dator... och iPad.

Vad är den bästa födelsedagspresenten du har fått någonsin?

Det är nu inte bara jag som fyller år i september utan även andra i omgivningen och mina kort går åt för ovanlighetens skull. Här har jag skapat för Donna och med sponsring från Waant2scrap som gör de läckra blingramarna som passar perfekt till Spellbinders dies om man är lycklig ägare av sådana. Är man inte det så har de även chipboardformar att köpa istället, vilket jag använt här.

De helt gudomligt läckra fjärilarna är Donna Salazars för Spellbinders. Setet innehåller fem olika fjärilar och varje fjäril har en tillhörande "skugga". Jag är helt enkelt kär! Även bokstäverna i bakgrunden av det nedre kortet är Donnas. Visserligen äger jag inga mängder med alfabet men de två jag har är båda sådana att flera bokstäver sitter ihop på samma die. Det innebär givetvis lite mer pill och spill. De här sitter inte ihop utan varje bokstav kan stansas för sig själv och det känns verkligen lyxigt! Nu måste jag nog dock införskaffa en eller ett par övningskörningsskyltar för att få ordning på diesen.

En trevlig kväll önskar jag er alla!

4 kommentarer:

Tinto sa...

Superfina kort! Älskar speciellt det nedersta med grattis om och om igen i bakgrunden - grymt snyggt typsnitt med. Du tar väldigt fina foton på dina kort med:)

/Tinto

Annette sa...

Så vackra kort, och så har du ett så vackert hem som skymtar fram bakom det du fotar.

Jag vet vad du menar med känslan av besvikelse när födelsedagen inte blir som man önskat. Konstigt egentligen, att man fortfarande bryr sig så. Hos oss är det mitt eget fel, för jag har tonat ned mig själv och betydelsen av min födelsedag genom alla år, TROTS att jag gillar att bli gratulerad och få presenter..?? Patrik är bra på att ge presenter, men under tio års tid fick jag vad jag tror att han själv egentligen ville ha, eller vad han tyckte att jag BORDE vilja ha. Jag sade aldrig något om det, men jag fick nog när jag fick en svindyr kaffemaskin för ett par år sedan. Patrik är litet tekniknördig och hade pratat om en kaffemaskin länge, trots att han inte drack kaffe och trots att jag sade nej, att det var onödigt. På min födelsedag fick jag ett jättepaket. Förväntan... och besvikelse... Men då sade jag faktiskt att jag var besviken och att jag i fortsättningen ville ha presenter som var något som jag faktiskt vill ha, det behöver inte vara något stort, bara det är något som är tänkt för mig. Ett fint läppglans eller ett par fina strumpor. Min nästa present blev en Odd Mollyklänning :)

Det komiska är att Patrik började dricka kaffe när vi fick kaffemaskinen och jag vill knappast dricka något annat kaffe än det ur kaffemaskinen, för det är sååå gott! ;)

Kram!

Outi sa...

Underbart kort! Fjärilarna är verkligen fina.

Så tråkigt att dina närmaste inte förstår hur viktigt det är för dig med fina paket. Med lite pejl på vad du tycker om, skulle det ju vara så lätt för dem att göra dig jätteglad, och det är väl det man vill med människor man tycker om?

Min sambo och jag har haft motsatt problem. Vi känner att vi har allt, och vi bryr oss inte om vare sig födelsedagar eller julaftnar på det sättet. Det är kul att bara träffas och äta gott och umgås. Men folk har svårt att förstå att vi kan ses utan presenter...

Tänk så olika det kan vara:)

Kramar
Outi

Carola sa...

Oh ja, presenter vill man ha och ska få, tycker jag. Oavsett ålder. I min familj skriver vi ännu önskelistor inför födelsedagar och jul. Då vet man vad de andra vill ha o man blir inte besviken sen när man öppnar paket ;). Fast jag blir jätte glad när man får en present som inte stod på listan men som man ändå behövde :D. Däremot blir jag lika ledsen varje år för att jag inte får några blommor. ALLA vet att jag älskar blommor, ändå får jag aldrig några. Hmmpf! Nå jo...Ja just de, bästa presenten var nog min ipod jag fick förra året av Johan. Är svårt beroende av den ;).

Jättefina kort du gjort också :).

Kram