lördag 20 augusti 2011

Sweet as candy


Det är inte ofta numera som jag hinner skapa av eget material. Det är därför sällan jag köper papper, men just de här kunde jag inte motstå när Mollys tog in hela kitet. De är gudomligt vackra, färgglada men ändå romantiska. Jag önskar det fanns fler sådana här papper på marknaden.

Fotot är taget på midsommarafton som vi tillbringade på Bomstabaden i Karlstad. Det sista vi tänkte göra den dagen var att bada, så kallt var det. Faktiskt så kallt att Isabel ett tag vägrade gå utanför förtältet där vi hade ett element på. Men rosa sockervadd kunde hon inte motstå, även om det kanske såg godare ut än vad det egentligen var.

  Lite överblivet från Kaisercraft, mini crochet doily.

 Här har jag klippt ut blommor från ett av de mönstrade pappren. I bakgrunder är det stickersdekorationer. Jag måste erkänna att jag inte alls är speciellt förtjust i denna typ av klistermärken, jag skulle föredra oklistriga klippark så att man kan flytta runt dem på layouten innan man bestämmer sig för vart det ska sitta. 

Jag har samlat på mig en del spets genom åren, men just den här är nog den som är mest användbar, både vad gäller färg, bredd och form.

Den superfina knappen fanns med i en förpackning från Mollys. Jag är ju inte speciellt förtjust i knappar, faktiskt har jag lite av fobi för dem så om jag ska tycka att de är fina måste de verkligen vara fina. Be mig inte att SY på en knapp på en skjorta, hellre slänger jag skjortan...

5 kommentarer:

Sweetassugar sa...

Har precis hittat hit och tycker att du använder ett så bra format på dina fina LO. Är det Lettersize eller A4, eller något annat format? Kommer att kika in till dig fler gånger. :)

//Sandra

Karen Shady sa...

this is just so pretty ....I hope all is well in ou world .... Have a great week xx

Cattis sa...

Ååååhhhh!!!! Helt fantastisk Underbar!!! Den här gillade jag jättemycket!!

Kramar!

Lilla07an sa...

Helt underbar! /M

Cath. sa...

Wow! En knapp! Supersnygg var den liksom hela layouten! Kramar i massor!