måndag 15 augusti 2011

Sol och bad med Nikki Sivils

Jag vill inte riktigt tro att hösten redan är här, även om vädret är nog så höstlikt just nu. Jag vill mycket hellre drömma mig tillbaka till sommaren, solen och de lata dagarna. Vad passar då bättre än att ta fram färgglada papper och sommarfoton?

Ska jag vara helt ärlig så är det alltid med blandade känslor jag tar fram papper från Nikki Sivils. Å ena sidan är det verkligen papper som gör mig glad, dessutom finns mängder med små detaljer att använda både i form av klistermärken och klippark för att dekorera layouten. Å andra sidan är de ju inte kanske mina förstahandsalternativ vad gäller färger och former och det är därför alltid lite extra svårt att komma igång. Men när jag väl är inne i skapandet, och när layouten är färdig är det sällan jag känner mig lika nöjd och glad med en layout som med de jag skapar för Nikki. Jag gillar utmaningar, och jag älskar känslan av att ha löst dem!

Jag skulle aldrig själv frivilligt valt Nikkis papper att skapa av, men nu när jag har förmånen att få vara med i hennes team är jag lika tacksam varje gång, för när jag är klar har jag inte skapat på slentrian, inte gjort en layout som liknar alla andra utan jag har tvärt om fått tänka efter, prova nytt och tänka utanför mina invanda mönster, även om jag naturligtvis fortfarande skapar utifrån min egen smak.Inga kommentarer: