tisdag 23 augusti 2011

Modebloggen för kärringar - förstår inteDen här bilden har jag lånat från Bon Prix. jag gillar faktiskt klänningen. I min egen lilla begränsade självbild, som jag formade när jag var 18 och trådsmal, är jag ju nämligen just så här smal och välformad fortfarande och kan bära upp den. Tyvärr stämmer det inte med verkligheten så även om mitt köpfinger kliar av att inte klicka på köpknappen behärskar jag mig.

Vad jag inte riktigt förstår är själva bilden. Jag menar, ärligt talat. Hur ofta står du just sådär i en klänning och lyfter upp en redan ganska kort kjol? När du pratar med chefen? Går in på ett möte? I don´t think so... inte utan att bli idiotförklarad. Så jag undrar, är det sådär klänningen gör sig bäst och ska bäras? Eller orkade inte fotografen vänta tills hon klätt sig färdigt? Eller är hon på väg att göra det raka motsatta av någon anledning? Och i så fall, varför vill vi se just den bilden?

4 kommentarer:

Malin/malwa sa...

Troligen ser den inte alls så bra ut när den bara "är på" som när den är halvvägs på/av...

Men jag håller med om dina funderingar om den trådsmala självbilden! Den får sig en rejäl knäck varje gång man provar en så'n klänning, tittar sig i provrumsspegeln (i det däringa hemska ljuset...) och ser alla put och veck och... sånt som inte var där för 25 år se'n... *suck*

Monnah sa...

Tja, jag gissar att hon blev trött på att se proper ut eller något... :) Annars kan det vara så att det är sängkammarblicken hon försöker förstärka. Det ser nästan ut så på ögonen!

Anonym sa...

Tror du inte hon är på väg att sätta sig ner inför nästa foto? ;-)
/Lola

Carola sa...

Hehe vilken bild. Min första tanke: Hon visar hur lätt den är att dra upp när man ska på toa ;). Och nej, det vill man inte se.