onsdag 20 juli 2011

Turkiet i bilder - del två

Stranden var givetvis hotellets privata. Jag som älskar Spaniens milslånga, finkorniga sandstränder var inte speciellt imponerad. Något som jag också tyckte var märkligt är att det knappt gick några vågor alls på havet, trots att det är samma hav som vid Spaniens kuster, där vågorna gick halvmeterhöga oftast.

Delar av hotellområdet och byn bakom. I min okunskap trodde jag att bödeutropen skedde vid vissa klockslag, men 04:23 på morgonen var inte vad jag hade förväntat mig.


Så här vackert kunde det se ut i vårt rum när vi kom hem från poolen.

Vi åkte på en högst märklig shoppingtur. Faktiskt den mest negativa upplevelsen på hela resan. Enligt Fritidsresor skulle vi på en shoppingtur av allmän art. Enligt reseledaren skulle vi se på smycken, mattor, skin och gå på frukt- och grönsaksmarknad!! Äh... ja turistmarknaden för flygande mattor och juveler är säkert stor. Efter mycket väsen och förhandlande kunde vi få handla fritt en knapp timme, under vilken jag lyckades bara lyckades köpa skit och skräp. Bilden ovan är Alanya.

I väntan på bussen. Isabel hade blivit fotograferad av hotellets fotograf som lärt henne att posera. En kunskap hon dock snabbt glömde.

Mera poserande i lobbyn.

När vi anlände första dagen kom det genast en man och bar in våra väskor, tre personer tog emot oss och välkomstdrink serverades. Jag har aldrig varit med om något liknande på en charterresa och var lite orolig för att bussen satt av oss på fel ställe. Servicen på hotellet var över lag helt enastående.

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Ser ju helt fantastiskt ut på bilderna i alla fall!

Och vi som hade tänkt åka på sista-minuten till Turkiet; kanske inte är något att satsa på så...

C

Lilo sa...

Ha ha ha... fel ställe! ;) Det ser helt underbart ut! Jag som varit hemma hela sommaren och bara ägnat mig åt Mollys och att sova är mäkta imponerad!