torsdag 14 juli 2011

Nu börjar jag skapa för Donna på allvar

Jag har fått lite anstånd med mitt uppdrag för Donna Salazar, jag har helt enkelt inte haft tid att fullfölja det på sätt man skulle kunna förvänta, men Donna har varit fantastiskt förstående. Nu är ju mitt uppdrag för Kaisercraft slut och därför har jag äntligen tid att skapa med de här ljuvliga pappren.

Bilderna är från skolavslutningen, Isabel kramar hårt om sin fröken när förskoleklassens diplom delades ut. Till höger är det fotografering med favoritfröken. Ett tag var det bara hennes namn man hörde här hemma men sedan kom Anderas... Kan ni fatta? A N D R E A S... Och hon var kär...
Om någon mot förmodan är nyfiken på hur jag gjorde blomman finns det en beskrivning i Donnas blogg. Kika gärna in och lämna en kommentar. 

3 kommentarer:

Cath. sa...

Å så fin! Och blomman var snygg, såklart jag kilar in och kollar hur du gjort!
Kramar!

Marie/Mison sa...

Du börjar med den äran Monika! Supersnyggt och "momig".

Maja Stokk / eyovine sa...

Helt fantastiskt vacker =)