måndag 18 juli 2011

Kramas


I Örebro finns just nu världens största gosekanin på stortorget. Vi passade på att krama den igår. Den var inte speciellt gosig att krama, men gaanska stor... Tveksamma Örebroare respekteras, men vi tyckte att den söta kaninen bara förhöjde den i övrigt ganska slätstrukna stadskärnans utseende.

För er som inte är hemma i Örebro kan jag ändå rekommendera ett besök. Wadköping är fantastiskt att strosa runt i, på gågatorna i centrum finns söta små butiker med massor av heminredning i shabby chic stil, för att inte tala om shoppingcentret Marieberg där heminredningsbutikerna trängs bredvid varandra och där man också hittar flera trevliga modebutiker. Det enda svåra där är att besluta sig för vad man ska köpa om man nu inte har obegränsad budget. Mellan Marieberg och IKEA, bakom Toys R Us ligger en butik som heter något med fynd eller liknande i namnet, där kan man hitta mängder med rolig heminredning utöver billighetsvarorna, och kanske framför allt ljus, lyktor, speglar och dukar. Den söta fruktkorgen från förra inlägget är köpt där.

1 kommentar:

Linnea sa...

Kul bild! Hoppas kaninen är kvar när jag kommer till Örebro i helgen :) Jag har aldrig varit där förut så det var perfekt med lite tips!