onsdag 6 juli 2011

Jag packar


Jag packar. Stort som smått, kläder, skor och framför allt kameran ska med. Kameran får flytta in i en ryggsäck för det blir lättare att bära. Jag tror faktiskt inte jag ägt en helt egen ryggsäck i vuxen ålder. Jag är helt enkelt inte ryggsäckstypen.

Varför vi packar? Jo, för imorgon drar vi till Turkiet, vår julklappsresa är nu på väg att bli verklighet. En hel vecka av allt inkluderat, sol, bad och mat. Jag hoppas att kackerlackorna är exkluderade. Sist jag var på charter ville de till och med följa med hem och jag hade verken då eller nu några planer på nya husdjur.

Förhoppningsvis kan jag ladda upp lite bilder varje dag, så följ med på vårt lilla "äventyr".

3 kommentarer:

Carola sa...

Hoppas ni får en riktigt härlig resa tillsammans. :)
Kram

Sanna F sa...

Härligt!!!

Annette sa...

Åh, vad härligt!! Hoppas att du hinner ladda upp bilder, det är så roligt för oss andra här hemma att se :) Kanske litet modebloggande också..?

Trevlig resa!