söndag 17 juli 2011

Gissningslek

Hej kära bloggläsare!
Nu är jag tillbaka från heta Turkiet. Har ni saknat mig? Det känns som en evighet sedan sist, fast det bara är lite dryga veckan sedan sist. Det förra inlägget var ju som ni säkert förstod, tidsinställd.

Jag hade ju tänkt att blogga från Turkiet och låta er följa med på vårt lilla äventyr. Av flera anledningar blev det inget bloggande. Dels blev det inget stort äventyr, det enda vi mäktade med var att ligga vid poolen och det största äventyret var att ta sig fram och tillbaka mellan poolen, maten, toaletten, och rummet. Äventyret bestod i att stå ut med den 40-gradiga vindstilla hetta som jag helt enkelt inte är skapad för. Förr när vi tillbringade somrarna i Spaniens 32 grader och fläktande vindar ansåg jag det vara varmt men ganska behagligt, men 40-42 grader... ja där går gränsen för vad min kropp och knopp klarar av.

Men jag lovar, ni kommer inte slippa undan så här lätt, jag kommer tillbaka med både reseskildring, foton och framför allt, layouter! För fotograferade gjorde jag!

Nu är vi ute på ett nytt äventyr, vi hann knappt mer än vända i dörren hemma innan det var dags att resa igen. Denna gång inte speciellt långt. Och äventyret är kanske än mindre äventyrligt än Turkietresan, men för oss är det liksom... STORT. Jag tänkte ge er några glimtar av vad vi gjort, och låta er gissa innan jag visar resten av bilderna.

1 kommentar:

Linnea sa...

Hmm, jag gissar att det har med en husvagn att göra...
Jag och maken ska också ge oss ut på äventyr snart, men bara inom landets gränser :)