söndag 12 juni 2011

Sneak peak


Igår hann jag inte bara med att laga mat och vara tipsig på bloggen. Hör och häpna, jag skapade också. Nu ligger en layout för Nikki Sivils och ett kort för Kaisercraft/Glue arts klara på mitt bord. Tyvärr tar det några dagar innan jag kan visa dem och miss "eager beever" här (hur det nu stavas) kan inte tåla sig.

Så jag delar med mig av en liten sneak. Ser ni den stora blomman? Den har jag gjort!!! Helt själv, och jag tror minsann att den också är min egen idé, givetvis inspirerad av någon Prima-blomma. Någon dag snart kommer garanterat en tutorial på den, här, hos Kaisercraft eller hos Donna så håll utkik om du kanske är lite nyfiken. Redan nu kan jag avslöja att den är gjord av crepe papper som kommer från Skaparlusten du hittar det under dekorationer/övrigt, missa inte att kika på nyheterna!

Ilona på Skaparlusten skickade mig ett paket med fyra olika färger crepe papper för minst ett år sedan och när jag skulle skapa med dem kunde jag inte komma på något alls, jag googlade och apade efter andra men de egna idéerna lyste med sin frånvaro. Nu ett år senare, kan jag sitta på soffan och läsa och plötsligt få en snilleblixt som involverar crepe papper som bara måste provas genast, det är ju faktiskt ett fantastiskt smidigt material för saker som behöver kunna böjas och formas lite mer än vanligt papper.

Inga kommentarer: