måndag 27 juni 2011

Modebloggen för kärringar - en shoppoholics bekännelser

Dagens modeblogg innehåller en blandad kompott skulle man kunna säga. Jag bjuder på mina senaste inköp, lite statistik och så en utmärkelse till alla modiga läsare. 

Idag tänkte jag inte bjuda på dagens outfit, det är ju trots allt något som alla bloggare gör, istället bjuder jag på dagens inköp. Ni börjar ana att det bor en liten shopoholic i mig va? Men vad ska man göra när man planlöst, i ren leda, går förbi en butik och ser klänningen med stort K hänga där, som dessutom är på rea och, hör och häpna, passar min kropp helt perfekt? Nå ja, om jag nu ska bekänna mina laster så kanske jag ska erkänna att den här söta klänningen kanske hade fått följa med hem även om den inte passat helt perfekt, bara för att stilla mitt habegär och för att den ska hänga i MIN garderob.


Klänningen är från Flash, omlottmodell och a-linjekjol som döljer snarare än framhäver. Lämpligt nog nedsatt ett par hundralappar tack vare sommarrean. Fotografen är Isabel, tyvärr inte de bästa bilderna hon tagit men övning ger färdighet, jag tränar upp henne lite varje dag. De fåniga solglasögonen är från Coop, men för glasögonormar som mig är de en riktigt rolig "innovation" då de är avsedda att bäras ovanpå de egna glasögonen. Min fotograf tycker att jag är en tuff mamma i dem.

Den spännande upplösningen
När jag nu bekänner mina laster så tänkte jag också visa er vad som låg i min Axelssonspåse. Det var ju tyvärr inte många av er som vågade gissa, men Ninaerica var närmast, som gissade på jeans. Helt rätt, och eftersom jag knappt äger några jeans har jag givetvis inget passande att ha till heller, så det fick också följa med hem.


Läsarstatistik
Förra läsarfrågan återkopplade till ett tidigare inlägg där jag berättade om min magiska garderob där plagg kan hängas in på hösten för att på sommaren tas fram flera nummer för små. 15 läsare vågade sig på att svara på den frågan och hela 11 av er kände igen sig och ägde en magisk garderob själva. Fyra av er har en lite fattigare fantasi än vi och tror inte på magi. Själv tror jag alldeles bestämt att ni har magiska kläder som inte krymper under vintern. En ny läsarfråga hittar ni ovan till höger.

Modiga bloggare!
Till alla er som har modet att svara på mina dumma frågor och gissningslekar och förstår att det är med glimten i ögat jag ber er svara har jag en utmärkelse, ni är här med utsedda till:Varsågod, ta med er bilden (högerklicka och spara bilden) och dela med er av den vidare till någon annan modig bloggare. Idag går utmärkelsen speciellt till Ninaerica och Anna som båda vågade gissa innehållet i min påse.

Annette får utmärkelsen inte för att hon gissade utan för att hon hade modet att beskära sin syrenbuske, vilket i och för sig är en helt annan historia men väl värd att nämna.

3 kommentarer:

Aase sa...

Moma, du är helt fanatstisk, i min trötta tillvaro har jag inte kikat in hos dej innan de sista dagarna. NU har jag kollat in alla fina foton på dej och läst dina modetips. DU är grym!!! TACK, vännen för att du delat med dig, jag har njutit av min läsning!

Tusen Sommar Kramar! Hoppas du får en toppen sommar. Aase

Maja Stokk / eyovine sa...

Supersnygg klänning =) Är avis på alla som kan ha fina klänningar... jag kan sällan och aldrig ens hitta en klänning som passar... storlek 42 upptill och midjan och neråt strl 38. Alla klänningar ser ut som tält på mig.

Kramiz Maja

HelenaN sa...

Men såå himla fin klänning du har köpt å jag tycker fotografen gör ett fantastiskt jobb :))