onsdag 8 juni 2011

Min egen syrenhäck


Jag gjorde den här layouten för min sista bloggvecka hos Kaisercraft. På fotot är min alldeles egen syrenbuske som jag älskar så. Syrener, tillsammans med liljekonvaljer är nämligen min favoritblomma och lyckan var fullständig när jag upptäckte att båda växte vid vår stuga. En vecka efter det att denna layout blev klar åkte vi till stugan och till min sorg upptäckte jag att större delen av syrenhäcken är döende. Torra grenar och bruna blad är vad som återstår. Syrener brukar väl inte fara illa av lite torka???
4 kommentarer:

Linnea sa...

Vacker layout!
Hoppas syrenen repar sig! Jag har också haft lite otur med mina växter på sistone...
Jag drömmer om att ha liljekonvalj på balkongen för de är så vackra men har inte hittat någonstans att köpa.

Kerryn sa...

I love the brighter pops of purple with the pastel colours. Gorgeous page Monika!!

Wallins på Hembacka sa...

Klipp ner syrenen, den komer tillbaka!

Elisabeth

Carola sa...

Åh vad läckert. Du e grym på att scrappa i 3D :D