tisdag 7 juni 2011

Kärleksfullt


Mina föräldrar har levt ihop i fler år än jag törs tänka på, delvis för att det är ett tecken på min egen ålder, de gifte sig nämligen innan jag föddes, delvis för att jag inte riktigt kan förstå hur två människor efter så många år fortfarande inte gått varandra på nerverna. Eller så kanske har de just det. Jag vet inte. Ett är säkert, de är bara nästan alltid sådär kärleksfulla som på fotot ovan.
5 kommentarer:

Natasha sa...

I absolutely adore your work and style. This is so beautiful! xoxo

Kerryn sa...

I think might just be my most favourite thing you have created for Kaisercraft this last year Monika. I adore this page!!!

Sollan sa...

Helt underbar Lo med alla detaljer och så läckert med 3D effekten!

Linnea sa...

Så snyggt!! Blev riktigt sugen på att lifta denna layouten :)
Har du själv virkat "bandet"?

Ann-Katrin sa...

Den layouten er så herlig! Så mange herlige detaljer, lekkert utklipp og flott bruk av Velvet Ensemble.