onsdag 15 juni 2011

Girls just wanna have fun


Ja, lite rörigt blir det allt med fyra stora foton och dekorationer. Att skapa med så många foton i samma storlek är utan tvekan bland det svåraste jag vet. Samtidigt är det just layouter som denna som blir de roligaste att bläddra tillbaka till och titta på om ett tag.

Titta bara hur min vackra dotter formligen lyser!

Fotona är tagna på hennes 7-årskalas och här står de och leker någon egenhändigt påhittad lek. Jag smög som värsta papparazzin på dem. Det var självklart Isabel som ledde leken och efter en stunds lekande utbrast hon:
"Okej, paus, nu går alla som vill och kissar."
Alla tjejer gick in. Fråga mig inte hur alla lyckades kissa samtidigt för det vet jag inte.
Det kommer en tutorial på blomman. Jag lovar!Rubriken klistrade jag fast, mistade och ritade sedan runt. Jag gillar verkligen effekten.

Mycket 3d-tejp går det åt.

1 kommentar:

Annette sa...

Så härlig och levnadsglad! Och alla detaljerna... Nu gillar jag också Nikki Sivils!

Är det ok att jag liftar dig? Kram