onsdag 29 juni 2011

Campingliv

Vi har börjat träna på detta med campingliv. Efter tre år som husvagnsägare så kan det ju vara dags. Här är några bilder från den stora världsmetropolen Säffle, där vi inte bara drack kaffe utan också njöt av begreppet "bara vara". Jag kan för övrigt varmt rekommendera campingen Duse Udde.

"Ska vi åka hem snart?" frågade de och såg förväntansfullt på bilen. Jag tror att de hade riktat in sig på bagageluckan där maten fanns.

Isabel vann. Självklart!

Trädkramare?

Solnedgång

Klara, färdiga... dra in magen!

Man vet aldrig hur bollarna far runt i luften.

Det hjälpte inte  med en proffsig inledning.

Blivande fotomodellen. Min försörjning på äldre dagar är tryggad. Tur det för jag har noll koll på det orange kuvertet.

"Mamma du kan väl kolla på nätet?"

1 kommentar:

La Vikinga sa...

Det blir ju lagom pinsamt att erkänna men jag har bott ca 15 år i Säffle och gått alla mina greundeskoleår där...

Jag minns att på den tiden fick man cykla utan hjälm utan att ens föräldrar fick slag och vi cyklade ofta ut till Duse Udde och på slutet (av tiden jag bodde där) blev det extremt populärt för holländare. Mamma till och med gifte sig med en!!!

La Vikinga