tisdag 14 juni 2011

Blått, rött och brunt


Om jag bara skriver orden, blått, rött och brunt, så låter det inte speciellt tilltalande. Det är definitivt inte en färgkombination jag genast skulle jubla över men faktum är att rött faktiskt fungerar till nästan alla färger och kombinationer som accentfärg. I alla fall tycker jag det.

Den här layouten är för Nikki Sivils,där jag använt ett antal olika kollektioner. Virkad blomma är egen design och så några urrivna blad ur en gamma psalmbok, eftersom bilden är tagen på årets första campingtur den 3 juni fick det lämpligt nog bli "Den blomstertid nu kommer".

Jag älskar Nikkis stickersark och klipputark. man kan kombinera allt i det oändliga, dessutom är de lite roliga också.

Psalm 474. Här om kvällen gjorde Isabel stora ögon när vi båda kom ihåg texten till den, ännu större blev hennes ögon när vi berättade hur många år vi sjungit den.

Egen virkad blomma. Mitt lilla lager börjar ta slut nu, dags att åka på campingsemester så jag hinner virka fler.

En egen liten dekoration av det simpla slaget. Utskriven på superglansigt fotopapper ser det ut som en av de där skyltarna i plåt. Jag har lagt en 3D-kudde under för att den ska lyfta lite.

Jag måste så klart bjuda på en närbild av blomsterarrangemanget.

3 kommentarer:

Tana sa...

оооо!!!very nice!!!!!!!

Malin/malwa sa...

Kanonläckert som vanligt! Och tack för inspirationen - jag ska nog leta rätt på min gamla konfirmationspsalmbok och scanna av just den - perfekt till skolavslutningslayouter, ju. :)

Carola sa...

Riktigt läckert ju :P