måndag 30 maj 2011

Sockersött från Kaisercraft

Vi går in i juni start och mitt uppdrag för Kaisercraft tar slut. Jag har valt att inte söka för ett år till och jag är ganska nöjd över beslutet.

Det har aldrig varit så lätt att skapa som för Kaisercraft. Varje kollektion har varit perfekt färgmatchad, komplett med alla dekorationen man kan tänkas vilja ha och behöva. Det har varit ett fantastiskt uppdrag men det har också varit många måsten och jag vill inte känna måsten i mitt skapande. Just nu behöver jag en paus på flera sätt men vem vet, kanske jag söker igen ett annat år.

Detta är en av mina sista projekt och visst är det lite vemodigt. Mycket vemodigt. Men allt har ett slut, utom korven som har två, som bekant.

1 kommentar:

Kerryn sa...

I just adore how you've used this collection Monika!!