torsdag 19 maj 2011

Skor för kärringarI helgen gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Jag beställde skor på nätet, hos Nelly!

Och nu tänkte jag vara nästan som en riktig modebloggare i c-klassen, tipsig utan att få någon ersättning för det.

Nelly har jag hört reklam för så ofta att jag hunnit tröttna på butiken innan jag ens kommit mig för att titta i den. Och jag ska inte annat än vara helt ärlig, mina förutfattade meningar besannades snabbt vid ett hastigt och ytligt skummande. Målgruppen är mest troligt hälften så gammal som jag. Tur att det inte var en riktig, fysisk butik jag hade förvirrat mig in i för då hade risken funnits för att jag blivit kallad tant.

Visst ja, jag skulle ju tipsa.
Nelly har en riktigt bra shoppingfunktion, bra och tydlig info och snabb leverans. Deras måttguide fungerade klockrent till och med för mig som alltid tycks behöva skor mitt emellan två storlekar. Dessutom och inte minst, just nu har de ett erbjudande om gratis frakt, både vid leverans och eventuellt byte.

Skorna då? De var bland de billigare paren, 299 kronor. De är lika snygga i verkligheten som på bilden, känns sköna och mjuka och kvaliteten verkar också helt okej, med tanke på priset i synnerhet. Hur de håller i längden återstår förstås att se.

Extra poäng fick de för de söta små påsarna de var förpackade i, inuti kartongen. Perfekt att stoppa ned dem i igen på nästa resa... jag som reser så mycket.

Vågar du handla skor på nätet?
Svara gärna på min fråga i vänsterkanten.

3 kommentarer:

Linnea sa...

Jag har funderat på att köpa skor på nätet men aldrig vågat eftersom det är svårt att veta hur de sitter. Ett par converse skulle jag nog kunna tänka mig att beställa eftersom jag kan gå på storleken i dem jag redan har. Måste säga att jag är imponerad över de höga klackarna du tar dig fram på - själv går jag alltid i platta skor.

Carola sa...

Snygga skor du köpt. Passar nog till en massa olika kläder :P.
Har svarat självklart på din fråga. Har beställt skor från Brandos. Och varit jättenöjd. De har ju stort utbud, bra service och alltid gratis frakt :P.

Cattis sa...

Skopunkten! Där vågar jag beställa skor...passar perfekt. Och det inkluderar även hela familjen ;)