tisdag 10 maj 2011

Mer av Chapter One


Ett enkelt kort med egenhändigt gjord blomma. Jag hade nog föreställt mig blomman lite annorlunda när jag planerade den men saker blir sällan som man planerat har jag börjat inse. Inte ens när man är säker på något blir det så som man varit säker på.

Min mamma brukar säga att "människan planerar och Gud beslutar". Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om det där med Gud men nog stämmer det att människan planerar och det sällan blir som hon planerat. Och nu förstår ni förstås att jag inte precis pratat om kortet utan om något helt annat. Lite svammel så här på tisdagskvällen helt enkelt.

2 kommentarer:

Kirsty sa...

I love your flower!!What a beautiful card :)

Unknown sa...

Me encantan todos tus trabajos y sobre todo tu estilo con el que me siento muy identificada.
Enhorabuena.