fredag 20 maj 2011

Läsarna tipsar!Dagens outfit tänker jag faktiskt bespara er och gå på gårdagens istället. Både kjol och blus från H&M, båda ungefär jämngamla med Isabel och ganska flitigt använda, men helt klart bland sommarfavoriterna. Idag hade jag ingen outfit värd att benämna som sådan, jag hade nämligen förmånen att arbeta hemma och som ni säkert förstår skiljer sig mina hemmakläder en hel del från arbetskläderna...

Vilket faktiskt för oss in på dagen läsarfråga. Hur klär du dig på jobbet? Gårdagens fråga handlade om huruvida du handlar skor på nätet. Hela FEM personer vågade sig på att besvara den, två vågade, två fegade och en funderade på om hon skulle våga köpa skor på nätet. Lite bättre svarsfrekvens vore ju förstås trevligt. Om jag ler vänligt? Eller måste jag lotta ut något? Frågan finns längst upp till höger idag.


Läsarna tipsar...
Det verkar ju som ni faktiskt gillar mode. Jag som trodde att det bara var scrapbooking som gällde.  

Carola som är en stjärna på att scrappa och att posta inlägg på forumet, tipsade om Brandos och berättade att de har stort utbud av skor och dessutom alltid fri frakt. Jag har faktiskt varit inne där ett antal gånger och känt habegäret, tyvärr har plånboken sagt ett väldigt bestämt nej. Men vad sägs till exempel om dessa godingar som även funnits i knallrosa?

De kostar "bara" 1099 kronor vilket är ungefär 600 kronor mer än vad jag vill lägga ett enda par sommarskor med begränsat användningsområde, men visst är de läckra?


Eller varför inte dessa. Jag tror bestämt att det till och med står mitt namn på dem. Jag ska bara övertala mig själv om att priset är helt okej (599 kr) även fast jag förmodligen inte kommer kunna gå i dem för att jag som vanligt behöver köpa ett halvt nummer för litet för att inte kliva ur dem när jag går. Men vad gör väl det med de här skorna? Man kan faktiskt ägna en hel dag åt stillasittande arbete, äta medhavd lunchmacka och beställa taxi till närmaste pendeltågsstation. Sköter sig SL som vanligt kan man till och med nyttja resegarantin hela vägen hem.

Evelina, som är en annan duktig scrappare och dessutom "gravt beroende av kreativt fixande" tipsade om coola stödstrumpor från Funqwear. Ja, jag håller med om att de här helt klart är godkända men jag tycker nog allt att de prickiga jag visade är lite mer... jag, helt enkelt.Till helgen kommer ett inlägg om det där som ligger framför oss... badsäsongen. Men lugn, bara lugn, jag lovar att jag inte ska utsätta er för några foton på mig själv i något slags badplagg.

5 kommentarer:

gunilla|uniquelyme sa...

Själv har jag precis beställt skor för några tusen (!) hos just Brandos. Erfarenheten lärt mig att dyra skor oftast är mycket skönare än billiga, särskilt de i syntet, så i vanliga fall försöker jag handla på rea. Jag räknar med att bara något av paren kommer att passa då jag är välsignad med halvstorlek i skor och antingen tappar eller trängs i dem. Anledningen till skoinköpet är en fest av det formella slaget och en klänning där inga av de skor jag äger eller hittat i irl-butik passar. Dessutom slank det ner ett par kilklackar att ha på jobbet. Vi får väl se hur det går. Spännande är det!

Carola sa...

Gud vad snygg du är Monika. Å de där kläderna passar dig jätte bra :D. Kul att du nämner mitt tips. Å de där prickiga skorna är väldigt läckra. Synd man inte pallar att gå i högklackat.
Dagens fråga hoppar jag, jag har ju inge jobb. 8)

Malin/malwa sa...

När du nu hot... ber så snällt måste jag ju svara på dagens fråga. ;) Jag jobbar på ett teknikföretag med mängder av ingenjörer = jeans och tröja. Ibland får jag fnatt och drar fram kjol, högklackat och skrämmer slag på grabbarna, men oftast avstår jag p.g.a det faktum att jag då är nära att förfrysa knäna. :(

Jag köper inte skor via nätet eftersom jag vill prova skorna innan jag säger ja, tack och amen till dem. Simple as that!

Cattis sa...

På jobbet klär jag mig i bekväma kläder...är inte uppklädd iallafall. Ibland ska vi vara det så då åker en kavaj på och högklackat ;) Men får såååå ont i fötterna. Eftersom vi sitter framför datorn hela dagarna, är det inte bra med högklackat( inte för mig iallafall)..man får ont om man står upp för länge och ont där bak om man sitter för mycket.. ;)

Annette sa...

Det här var ju sååå roligt!! Du är jättesnygg och jag gillar alla kläder och skor som du visar upp här! Nu måste jag hålla koll på dina läsarfrågor om mode framöver :)

Kram, kram