måndag 23 maj 2011

Jag har ju inte slutat pyssla...


Nej, fast jag har liksom inte pysslat något jag egentligen tycker är riktigt lyckat så när Kaisercrafts blogg gick i strejk och inte publicerade mina alster var jag faktiskt ganska lättad, men bara för att bevisa att jag fortfarande pysslar bjuder jag på en halvbra, något rörig layout och två halvhjärtade kort. Att krulla hörnen är inte det mest originella kan jag tycka, men jag sa faktiskt halvhjärtad.

 Det här kortet blev faktiskt publicerat och blomman var uppskattad. Den har jag nämligen gjort själv, slutresultat blev inte riktigt som jag hade föreställt mig men ganska läckert ändå. Jag kommer att göra en beskrivning på den lite längre fram.

1 kommentar:

Kerryn sa...

oh Monika, your projects are gorgeous. I love the crepe paper flower on the Chapter 1 card and your Party Animals projects are fabulous!