måndag 18 april 2011

Ett litet kort


Det här skulle egentligen varit mitt bidrag till Kaisercrafts blog hop, men jag blandade ihop uppgifterna lite och kortet blev över så det hamnade i Söndagsbilagan istället. Ni missade väl inte den förresten i söndags? Det var jag som var ansvarig för den och jag måste säga att jag är grymt stolt över tjejerna som överträffade sig själva i sitt skapande. Undrar om det gör mig till en bra chef? Nä... jag trodde inte det.

Här om helgen var de förresten, delar av tidningens dt, här och vi hade träff i vår lokal. Sötaste Maja sov över hos oss tidigt på söndag morgon utspann sig följande samtal i mitt sovrum, där Isabel hade sovit. Maja hade lånat hennes säng.

”Mamma, vad gör hon flickan som sover över nu?”
”Jag tror att hon ligger i din säng och drömmer söta prinsessdrömmar”
”Är hon en prinsessa?”
”Alla flickor är prinsessor.”
”Vad är pojkarna då?”
”Alla pojkar är små grodor till de gifter sig med en flicka, då blir de prinsar.”
”Är morfar en prins också?”
”Ja och pappa med, han är min prins.”
”Och Gabriel då?”
”Han är Susannes prins.”
”Alla har en prins utom jag för jag har ingen prins än för jag har inte gift mig än, men när jag blir stor ska jag göra det.”
 

1 kommentar:

Alanna sa...

Oooh I love the butterfly on this card - so cute! Love the machine stitching and the distressing as well. It's lovely :)