söndag 24 april 2011

Each day is a gift and not a given right...


Jag vet, jag har snöat in på Nickleback. Ni anar inte!
Här om veckan hade jag varit ute på en lunchpromenad med musiken dånande i öronen. När jag kom tillbaka till jobbet tryckte jag på hissen och den kom med det samma, den var fullastad med folk från jobbet och jag glömde plötsligt hur man får tyst på musiken! Pinsamt...

Ett par dagar senare mötte jag en av dem som hade åkt hissen med mig, han tittade på mig med ett flin och sa, "Nu vet jag äntligen, det var Nickleback!" Just  nu kommer jag inte ihåg om det var samma person som vänligt upplyste mig om att hans femåring lyssnade på det...

Hur det än är så älskar jag texten till flera av deras låter. Texten på den här tavlan kommer givetvis från "If tomorrow was your last day". Jag har översatt den till svenska så klart. Ramen och nästan allt material är från Kaisercraft utom några av blommorna. Jag måste erkänna att det tog mig en hel del övertalning och peppning innan jag vågade sätta händerna i den här vackra ramen, men nu är jag ganska så nöjd. Jag har målat den vit, sedan har jag filat och distressat och dessutom stämplat med en av KC:s stämplar. Jag älskar den, helt klart.  Nu ska jag bara måla resten av möblemanget i samma stil...4 kommentarer:

Unknown sa...

Otroligt vacker ram och helt fantastiskt dekorerad!! Jag vill också ha en sån :)

Carola sa...

Breathtaking and stunning. :P
Ser fram emot att få se resten av möblemanget ommålat i samma stil. :D

Maja Stokk / eyovine sa...

Vackert =). Läcker ram... säger som Wilea... vill också ha!

Kramiz Maja

Tana sa...

красиво!!!такая изысканная работа!браво!