onsdag 20 april 2011

Beautiful is spelled Isabel

När man får så här fantastiskt vackra papper är det inte svårt att skapa vackert alls! Det svåra är att spara layouten tills det är dags att publicera den. Och apropå vackra papper... så måste jag erkänna att det ibland är ganska svårt att skapa när jag får papper som jag inte riktigt känner för. Tricket då är att låtsas att de är vackra, alternativt att bara använda små delar av dem, fast det sistnämnda är svårt när jag älskar mönstrat papper.

Hur det än är, så är jag ganska nöjd med just den här layouten. Jag tror knappast att den här kommer att hamna i ett album någon gång snart så man skulle nästan kunna kalla den för BTP.

5 kommentarer:

Natasha sa...

Absolutely gorgeous! Your work is beautiful!

La Vikinga sa...

Bella!

Karen Shady sa...

sooo totally LOVE this Monika... and what a stunning photo of your beautiful DD :)

Lilla07an sa...

STUM av beundran! Och JA, man får säga så som mamma. Håller med dig om pappersfråga. Jag försöker också låtsas att vissa papper är vackra för mönsterpapper måste man ha...i MÄNGD :D

Trevlig skärtorsdag!
/Maria

Maja Stokk / eyovine sa...

Åh.... å denna har jag ju sett IRL och den är verkligen "breathtaking". Något av det vackraste jag sett. Dessutom pryder den sin plata i ditt hem =)

Kramiz Maja