måndag 14 mars 2011

Så det kan gå


Isabels rum har sedan länge behövt en uppfräschning. I förra veckan fick vi planen klar, säng, bord och förvaring ska bytas och en fin rumsavdelare ska in liksom en heltäckningsmatta. I fredags satte jag ut en annons på sängen, bordet och förvaringen. Strax därefter fick T 40 graders feber...

I lördags sålde vi både förvaring och säng. Ja ni kan ju gissa själva hur rummet ser ut och hur akut behovet av nya möbler är. Det är bara det att jag inte åker till Ikea själv, och inte handlar jag matta på egen hand heller. Så det var bara att stoppa i T en halv karta Alvedon i söndags och åka iväg för att klara av åtminstone ett projekt, köpa mattan. Ja ingen kan påstå att vi är direkt logiska, eller så är vi det, och börjar nerifrån och upp istället för där behovet är som störst. Hur det än var så handlade vi. Fast inte någon matta utan en spegel (bland annat). Fin är den, och precis sådan jag varit på jakt efter länge, men som matta räknat är den fullständigt oduglig.

1 kommentar:

Annette sa...

Haha, låter fullkomligt logiskt för mig..! ;) Ni har ett så vackert hem, det är alltid lika inspirerande att se bilder av hur ni bor.

Kram