söndag 27 mars 2011

Fortfarande efter...

Ja, jag ligger sorgligt efter med mitt bloggande, vilket inte är så bra med tanke på hur senil jag tillåter mig själva att vara när det gäller mitt skapande. Just nu går livet så fort, både privat och på jobbet att jag har tappat kontrollen över vilka alster jag lagt ut och vilka jag ännu har kvar på hög. Nå ja, det är ju säkert ingen som kommer märka några missade alster, inte om inte ens jag kommer ihåg dem. Och då kan de ju knappast vara speciellt minnesvärda, eller hur?

Den här layouten handlar för ovanlighetens skull om mig själv. Enda anledningen till det är att när jag inte har lust att sitta framför datorn och redigera foton är det enklast att ta ett som är färdigt som de svartvita bilderna från min barndom som ligger i en hög. Fördelen med dessa är inte bara att de inte behöver redigeras, de passar dessutom perfekt till en lite mer blommig och shabby stil...

Här har jag använt två CS och endast papper från de små "mini paper pad"  som Kaisercraft har. De här är från Nans kitchen. Gillar du den serien ska du absolut kika in till Mollys för där hittar du några av de stora pappren i månadens shabby kit.
5 kommentarer:

Lilo sa...

sååååå jättefint!!! Makalöst vackert med blommor och den långa rankan! Du kan du! =)

Marie/Mison sa...

Även om du är senil så har du i alla fall inte glömt hur man scrappar gudomligt vacker. Helt förstummad. Och du behärskar gult också!

Kerryn sa...

I just adore this page!!!

Audrey Pettit sa...

SOOOOOOO gorgeous!! Love the colors against the black background. Everything really POPS. :)

Emelie sa...

Så fin !
Älskar dina LO:er, de sprudlar ut inspiration från dom !
Synd bara att man själv inte kan scrappa lika fina shabby, romantiska... LO:er !
Kram // Emelie