onsdag 2 mars 2011

Äntligen frisk!


Jag fyndade på slutrean igår på lunchen. Halva reapriset kändes som hittat så jag slog till på ett par högklackade stövlar som går långt över knäna. Det där med knäna kändes inte riktigt som jag men jag trodde att de skulle gå att vika ner, vilket funkade urbra, bortsett från att storlek och modell står inskrivet med silverbokstäver och blir synligt när man viker ner dem. Något jag upptäckte här hemma... Undrar om det finns något smart sätt att få bort det?

Idag hittade jag lilla damen i stövlarna. Ett säkert tecken på att hon nu är på bättringsvägen. Lite mer den tjej jag känner igen och inte den bortbyting av trötthet och stillhet som vi haft här i ett par veckor nu. Så skönt!
Förresten... gissa vad hon sa?
"Mamma, kan vi köpa ett par sådana här till mig?"
Äpplet faller inte långt...

1 kommentar:

Annette sa...

Vilka snygga stövlar!! Så snyggt med lårhöga stövlar, om det inte finns tillfällen att använda dem på det sättet måste du absolut skapa ett sådant tillfälle - och fota och lägga upp här så vi får se! Det måste ju bara bli jätteläckert!

Kram