lördag 19 februari 2011

Virkningar och vrål

Min söta lilla älskling har varit sjuk, eller snarare är sjuk. I torsdags kväll var hon så trött efter fritids, orkade ingenting, inte ens äta pannkakor. När jag kände på hennes panna var den så feberhet. Igår har hon pendlat mellan Alvedon-pigg och feberkramper. Det sistnämnda var riktigt läskigt när det var som värst, men just nu är hon riktigt piggelin med hjälp av Ipren-mannen.

När små barn är sådär sjuka kan man inte annat än ligga bredvid och hålla om dem, kramas och titta på TV om ork finnes. Jag fyllde en del av tiden med att virka. Armbandet ovan gjorde vi förra helgen men spetsen och blommorna har blivit till under veckan. Jag är, om ni inte redan märkt det, helt såld på att virka. Undrar hur länge det varar innan jag tröttnar. I vilket fall så är det bäst att passa på medan jag tycker det är kul.

Något större är förstås ingen idé att ge sig på, för jag känner mig själv, det kommer bara bli liggandes i en hög i sex år innan jag åter får tillbaka lusten och då har jag ingen lust att avsluta ett sex år gammalt projekt.Mina favoritfärger.


Den rosa spetsen virkade jag igår, den har redan hittat sin plats på en layout. Till den har jag använt tunt broderigarn. De övriga är lite kraftigare garn och de kommer också hitta sin plats på någon layout fast förmodligen med annat band i.

3 kommentarer:

Cath. sa...

Å stackars lilla plutta! Hoppa shon mår bättre nu!
Vilka ljuvliga spetsar du har virkat! Jag får avbryta produktionen av Lovikkavantar och börja virka istället helt enkelt...
Kram på dig!

Linda sa...

Vilka underbara spetsar du kan virka! Jag blir jätteavundsjuk... ;)

Lady Gaggig sa...

Hej!
Ville bara säga....SÅ underbara spetsar du har virkat!!
Och så fint du scrappar...:))

*fortsätter kika*

På återläsande/tittande!
Kram, Jenny