lördag 12 februari 2011

Virkat!
Som bekant fann jag en låda med garner i förrådsstädningen. sedan sist har jag virkat inte bara telefonfodral utan också två mössor. En till mig och en till Isabel. Självklart blev Isabels mössa finast, även om den inte precis är användbar just nu, mitt i smällkalla vinter. Nej, den här ska hon ha när hon vill vara fin i vår, och fin är hon i den!

Av bara farten virkade jag några blommor att ha på layouten och efter det har det blivit ett antal blommor till, och nu har jag påbörjat projektet "virka klänning till Fidde". Fidde är en ganska liten nalle, luggsliten och nött av kärlek så klänningsprojektet är inte så stort som det låter. Isabel var noggrann med att hålla för nallens öron så att hon inte skulle höra talas om klänningen, den ska nämligen bli en överraskning för kära Fidde.

Layouten ovan kanske du känner igen från förra söndagens Söndagsbilaga. En ny sådan kommer imorgon, missa den inte. Min inspiration till layouten har jag hämtat från en digital layout, som vanligt.

3 kommentarer:

hilde janbroers sa...

wow gorgeous layout! thanks for commenting on my blog. Have a great weekend!!

Kerryn sa...

Just gorgeous Monika!!! LOVE it!!!

Karen Shady sa...

OMGoodness..... this is absolutely beautiful Monika...