onsdag 16 februari 2011

My little stinker

När jag fick Nikki Sivils nya papperskollektioner satt jag och log hela tiden när jag bläddrade igenom dem. De är glada, fulla med klippvänliga motiv och passar perfekt till sommarlayouter med mycket färg. Något som jag gillar att utmana mig själv med. När jag såg dekorationerna i kollektionen som heter Max and Mollie blev jag lite full i skratt och det blev min gubbe med. "My little stinker" eller som vi säger på svenska "Stinkerbel" är nämligen ett tilltal vi då och då får förära käraste dottern som efter en heldag full av bus inte alltid doftar som en skog av liljekonvaljer precis. Hon kanske kommer klippa sönder den här layouten när hon blir lite äldre men det må vara hänt.

Nikkis kollektioner har alltid några ark med dekorationer med. Här har jag klippt från flera olika linjer.

Ja, som sagt, ett tilltal som är ganska lämpligt då och nu.

Jag vet, banners har ju varit inne i något år nu, men jag är inte alltid trendsetter uran snarare en "late adapter".

Jag har fått virkning på hjärnan. Här har jag använt broerigarn för att virka en liten nätt blomma i rosa. Tillsammans med Nikkis manchesterklädda brads tycker jag den blev sååå söt!

4 kommentarer:

Trudi Harrison sa...

Gosh Monika what an absolutely gorgeous layout. The clustering is just divine - I love it!

Kerryn sa...

This is just gorgeous Monika!!

hilde janbroers sa...

beautiful!!

Marie/Mison sa...

Må hon tycka vad hon vill när hon blir stor - jag tycker om den i alla fall - vad det nu är värt... Lustigt att jag för en stund sedan satt och snusade på min lillbruttas fossingar och beklagade mig över att det luktade "stink" ♥