måndag 7 februari 2011

Mer för inspirationstidningen AOS


Den här gången fick vi sponsring av Magistical Memories, ett företag som tillverkar fantastiska chipboardfigurer. Jag måste väl erkänna att jag inte lyckades med att skapa layouten runt själva chipboarden utan använde det mer som en av flera detaljer. Om man skapar för ett företag ska man definitivt inte göra så, då vill de att man ska lyfta deras produkter. Jag får kanske skämmas lite i det här fallet, men jag är i alla fall inte missnöjd med själva layouten. Även den här gången har jag försökt att använda digitala layouter som inspiration. Jag älskar den frihet det digitala ger även om det inte alltid går att återskapa på en papperslayout.

Fotona är tagna en helt vanlig lördagförmiddag. Jag fick plötsligt för mig att jag ville ha en spegel för att fota några layouter på, men det hela slutade med att Isabel fick klä upp sig och posera, både vid spegeln och vid julgranen som då ännu inte åkt ut.
5 kommentarer:

hilde janbroers sa...

beautiful!!!

Unknown sa...

Åh, den här är så vacker att jag får gåshud!!!! Underbar!!!

Ullkika sa...

Du är såå duktig & man blir så glad av dina alster!
Kram Ullkika

Kerryn sa...

Wow Monika!! This is stunning!!!

LG sa...

what a sweet page!