söndag 13 februari 2011

Mariefred


Det var min tur att tolka skissen på Kaisercraft. Jag måste erkänna att jag inte är speciellt förtjust i skisser i allmänhet och i synnerhet i KC:s skisser. Jag vet inte varför, men det kanske helt enkelt är att jag känner mig för bunden när så stor del av upplägget är styrt från början, kanske är det ren prestationsångest. Så det är inte utan att jag varje månad fasar lite för skissen. Och resultatet har faktiskt tyvärr blivit där efter i de flesta fall, jag har helt enkelt inte gjort layouter jag varit speciellt nöjd med, men den här gången är ett undantag. Jag gillar den här layouten trots att skissen kändes som en stor utmaning, som vanligt.

Vi var i Mariefred under riddardagarna i somras. Mariefred som är så idylliskt är väldigt fotovänligt också och jag har högvis med bra bilder från utflykten trots att vi bara var där en eftermiddag. Här är det Isabel som är riddare på den lilla söta ponnyn. På bilden nederst till vänster ser hon konstigt på sin pappa, fråga mig bara inte vad pappan håller på med för det förtäljer varken bilden eller minnet.

I månadens DT-paket från KC fanns mängder med tänkvärda ord i form av Rub ons. Jag gillar dem starkt trots att alla är på engelska.

Nysläpp denna månad är pappersblommor, niopack med rosor i olika former, färger och storlekar. Dessutom också virkade mini "doilies", hur man nu översätter det, för de är inte riktigt blommor väl?

"Dralappar" som min dotter kallar dem. Jag har dock inte skrivit "dra" på dem.

Pärlsnirklarna är också från KC, de kom någon gång före jul.

Pärlbradsen släpptes också förra året. Jag älskar dem verkligen. De är stora, lyxiga och finns i ett flertal färger.

Och den här trädetaljer är kanske min favorit. Det släpptes massor med nya figurer nu inför CHA och vi fick av alla. Mums!

4 kommentarer:

Debbie sa...

I frequent your blog and so admire your beautiful creations!! This layout is truly beautiful! Love the pictures of your daughter and all of your details!!

Annette sa...

Så otroligt fint...

Lilo sa...

Sååååååååååååå snyggt!!! Jag håller med föregående talare! =)

Annette sa...

Underbar på alla sätt och vis! Kram