tisdag 8 februari 2011

Just becauseDet är sällan jag använder stämplade motiv på mina kort, trots att jag investerat i ett ansenligt antal ProMarkers och trots att jag tycker det är kul att färglägga. Jag har säkert redan nämnt en av anledningarna till det, nämligen att jag inte riktigt kan föreställa mig att skicka iväg kort med barnsliga små stämplade motiv till några vuxna i min bekantskapskrets och antalet barn är inte så vidare värst många. Men det är bara mina fobier, så ta inte illa upp. Numera är det dessutom ingen större efterfrågan på mina "barnkalaskort", Isabel gör sina egna och ger till sina vänner. Snart kan jag nog lägga hela scrappandet på hyllan skulle jag tro om det forsätter så här... Självklart är jag bara stolt och glad för att hon har det intresset!

Här har jag i alla fall stämplat på ett mönstrat papper med en av Kaisercrafts supersöta mini clear stamps. Man kan ju inte annat än älska den, eller hur? Jag har glittrat med Stickles och Distress stickles. Kortbasen är ett av Kaisercrafts block med kortbaser och det är faktiskt med jultema, men jag tycker ju prickigt passar till allt... Kortet hittar du för övrigt i den förträffliga Inspirationstidningen Allt om Scrap. Har du inte redan bläddrat i ditt exemplar så skynda dig att göra det medan det fortfarande är rykande färskt!

7 kommentarer:

La Vikinga sa...

WOW vilken gullig liten uggla!!!

Charlotta / La Vikinga

LG sa...

this is adorable!

A'laEmmeli sa...

Vilket snyggt kort! Ugglan är ju bara sååå söt, undrar just hur man får tag i den - hade gärna lagt vantarna på en! ;)

Tycker det va en riktigt smart och läcker idé att blinga till vissa partier med stickles istället för att färglägga hela ugglan. det ska jag prova vid tillfälle! :)

♥ Emmeli

Marie/Mison sa...

Bra att jag har en partner där - jag gillar också att färglägga, men tycker oftast att motiven är för barnsliga... Dina layouter nedan är helt underbara! Hoppas du hinner skapa till nästa inspirationstidning också!!

Om om TnT och Poståkeriet - håller bara med. Jag ser numer till att få mina paket levererade med DHL. De har en fantastiskt bra service. Från USA och hit upp tar det inte mer än tre dagar!! Och då har jag paketet utanför ytterdörren. Posten ska vi inte tala om. De tar 1oo-300 kr i avgift för frakt och tullbehandling. Frakten har jag redan betalt till dörren via försäljaren!! DHL tar max 60 kr för samma tjänst. Blir f-bannad bara jag tänker på det...

Monika sa...

Marie, vad skönt att jag inte är ensam... både om stämpelmotiven och om posten.

Monika sa...

Angående ugglan... Jag har hört en liten fågel viska att den troligtvis kommer i en kitklub snart.

A'laEmmeli sa...

Tack Monika, jag har oxå hört den glada nyheten att den kan komma till en speciell kitklubb snart så jag får ge mig till tåls lite! :)