tisdag 22 februari 2011

Fidde är fidde

Ibland har Ilona på Skaparlusten reakit i butiken. Säg inte att jag har sagt det, men om ni ser ett sådant så passa på att köpa! Det är nämligen lika välmatchade och välfyllda kit som månadskiten, men du får så mycket mer för pengarna. Jag skulle kunna skapa en 4-5 layouter till av detta fantastiska kit som kom till mig i början av januari. Temat för just det här kitet var jul men man behöver bara lite fantasi för att använda det för vilken layout som helst.

Här har jag scrappat min Isabel med favoritnallen Fidde - Fredriksson. För tillfället envisas hon med att sova med ALLA sina mjukisdjur och eftersom jag själv är stor fan av mjuka gosedjur har hon en ansenlig samling och ganska lite plats till sig själv kvar i sängen. Men "Fidde är Fidde" som hon själv uttryckte det när jag frågade. Han (ja det är egentligen faktiskt en hon enligt Isabel) är nallen som av någon märklig anledning blivit hennes favorit. Utan den kan vi inte åka någonstans och ibland är gränsen till att Fidde faktiskt är en levande varelse hårfin. Andra mjukisdjur har kommit och gått men det är Fidde som år efter år förblir den hon somnar med. Det är näst intill en familjemedlem för oss alla. 

Jag har frågat Isabel om Fidde och skrivit ner svaren på layouten.

Här har jag använt "nakna" chipboardbokstäver från Kaisercraft och duttat på Dimensional magic.


En av de virkade spetsarna har kommit till användning. Jag tvekade länge över om det skulle gå att klippa i den på samma vis som andra spetsar, men till slut tog jag mod till mig. Världen gick inte under, inte heller sprättade hela spetsen upp sig på ett ögonblick.

3 kommentarer:

Cath. sa...

Så snygg layout! Och med ett ämne absolut värt att dokumentera! Väldigt avskalad layout för att vara du men du lyckas så bra med allt! Kramar!

Karen Shady sa...

OH MY !!!! this layout is absolutely beautiful Monika :) xx

Jozebelle sa...

Åhhh den här LO var det något jag fastnade för inte bara den söta handvikrade spetsen, färgerna, designen ja allt, lägger in den bland LO att lifta....