söndag 20 februari 2011

En seriös affär

Jag vet inte hur många bilder jag lyckades ta på Isabel där hon helt seriöst gick in för att bada. Det är inte så att hon inte tyckte om att bada, tvärt om var det lögn att få upp henne från det tidvis iskalla vattnet, men hon tog badandet helt enkelt på stort allvar. Det ena fotot är förstås taget mitt i ett hopp så det kan förklara den ansträngda minen.

Papper och dekorationer är självklart från Nikki Sivils, papper man helt enkelt måste bli glad av. Jag har återigen virkat blommor för att göra egna dekorationer. Sick-sack sömmen i bakgrunden har jag sytt för hand, men jag har använt symaskinen för att göra hål först.
5 kommentarer:

Linnea sa...

Vilka härliga färger! Och dina virkade blommor är helt ljuvliga!!

babbalalla sa...

Åh, så kallt det ser ut, vilken kämpe!! :) Härliga färger, längtar verkligen efter sommar och sol nu!!

hilde janbroers sa...

beautiful!!

La Vikinga sa...

Jättefint!!! Hur har du gjort dina flaggor? Var de färdiga eller har du klippt ut på måfå? Jag skulle testa häromdagen men det slutade i att jag gjorde cirklar som jag vek...

Charlotta

Kerryn sa...

I LOVE this Monika!!!