söndag 27 februari 2011

Anno 1973


Ja, just sådär gammal är jag. Jag var fem år på bilden, ett år yngre än Isabel är nu. Konstigt nog ser jag lite av mig själv i henne nu men jag ser inga likheter mellan oss på det här fotot. Jag har mängder med liknande foton, min farmor såg plikttroget till att jag blev fotograferad regelbundet, men hon måste slutat när jag fyllt fem för efter det hittar jag inte fler bilder.

Här har jag använt Kaisercrafts underbara Class of 87 som är färgsprakande men som också innehåller lite mer nedtonade, shabby, papper. Det är det jag har tagit fasta på och försökt få till en layout med många lager.4 kommentarer:

Vibeke sa...

NYDELIG!! helt utrolig flott!! Denne var bare lekker!! Herlig bilde:)

Lilo sa...

Det är så snyggt så jag får magont!!! Säger som Vibeke - NYDELIG!

Kirsty sa...

Gorgeous LO, and you were SUCH a cutie!

Kerryn sa...

I adore this page Monika!!!