onsdag 5 januari 2011

Sneaks - Nikki Sivils på CHA

Nikki Sivils släpper inte mindre än 4 nya linjer på CHA, och jag kan faktiskt lova er att de är helt underbara!!! Givetvis är det absolut ingen typisk "moma-stil" men det är papper som fick mig att le över hela ansiktet när jag bläddrade igenom dem. Perfekt för alla de där glada vardagsfotona som jag så sällan scrappar. Eller för de gulliga söta fotona min vackra dotter. Eller faktiskt för det mesta om man vill ha glada layouter.

Just nu har du chansen att vinna en av dessa papperskollektioner innan de ens släppts. Allt du behöver göra är att lägga en av bilderna ovan i din sidebar och länka till Nikki Sivils. Du hämtar dem hos Nikki eller i min egen sidebar.

1 kommentar:

Marie/Mison sa...

Ska genast kila över dit och kika! Ser fina ut!! Även om de är omomiga...