lördag 22 januari 2011

Mormors iPhone?


Ja man skulle ju nästan kunna tro det. Men mormor har ingen iPhone, tror knappt hon är intresserad av att ha en sådan. Faktiskt påstår hon att hon inte ens bryr sig om vad hon ringer med, men jag vet ju bättre, jag vet att om hon bara fick en iPhone skulle hon älska den lika mycket som jag älskar min. Hur jag vet det? För jag var av exakt samma åsikt som hon tills jag fick en iPhone...

Allt nog, som sagt, detta är inte mormors iPhone utan min. Lite retro, lite tantig och lite söt, som jag. Om man skippar det sista då för söt är jag definitivt inte. Jag blev så grymt inspirerad av Linnea att jag var tvungen att testa att virka en själv, och det slutade inte med det, Isabels telefon fick också en liten tröja med blommor på liksom även hennes iPod. Nu funderar jag på vad jag ska virka tröja till härnäst. Jag kanske ska nöja mig med blommor? Och hur roligt är det i längden att virka saker av samma tre olika garnnystan? Fast det är en annan fråga förstås.

Nu vet jag, jag kanske ska virka en väska till min lilla dator?

4 kommentarer:

Vibeke sa...

WOW!!! Denne var fiiiin!! Slik fikk jeg lyst på også!! :)

Ha en fin helg videre:)

Mariko sa...

Jag vill ha, jag vill ha!!! Det var ju skitsött fodral! Om du inte har lust att slösa så mycket tid på mig, kanske du iaf kan visa mig hur man gör?!

Cath. sa...

Hihi, näää, inte så tantigt alls tycker jag! Men det är kanske bara för att jag i det närmaste är tant själv...
Kul att se virkat också. Väntar spänt på det snygga fodralet till din dator, hihi! Kraaam!

babbalalla sa...

Läckert! Får se när jag letar fram en virknål... Min gamlamormor virkade jämt, jag har bla ett överkast som hon virkat, och en massa dukar, undra om det finns kvar lite virkådror i mig oxå??