tisdag 18 januari 2011

Lyckligt barn, ärligt barn.

"Mamma, jag är ändå glad idag, för idag hade vi TomTitspromenad i skolan och jag vann."

Gissar att det var Tipspromenad hon hade?

Konversation i torsdags kväll:
Isabel: "Pappa, tror du att mamma ska äta sin semla i kväll?"
Jag: "Men jag kan väl svara på det själv."
Isabel: "Ska du äta din semla?"
Jag: "Tycker du inte att jag är fet nog utan att äta semla?"
Isabel tar ett steg bakåt, tittar noga på mig och säger: "Jo, du är fet nog mamma."

1 kommentar:

MissMian sa...

Hahaha...underbart.
Men du om Tits är ett välbesökt Experimentställe i Södertälje...många skolklasser åker dit även från lilla Tranås, eller i alla fall när vi hade pengar till sånt...) och jag kan tänka mig att skolorna har tipspromenader med tema kopplat till experiment osv.