onsdag 12 januari 2011

I min lilla vrå
Kaisercraft har mängder med inredningsprodukter som kan altras som ni säkert redan noterat. Hela min lilla scrapvrå har fått ett ansiktslyft sedan jag började få paket från Australien. Det senaste tillskottet är en liten minibyrå som är perfekt förvaring för de enklare pappersblommorna som fått flytta in där och på så vis göra plats för de finare blommorna i glasburkarna.

Jag är ganska nöjd men min lilla vrå nu, idag blev dessutom en ny layout klar och jag får nog säga att jag sällan varit så nöjd men en layout som med denna. Du kommer att få se mer av den i nästa Allt om Scrap-tidning som kommer vid månadsskiftet.

Däremot är jag betydligt mindre nöjd med TNT som lyckats med konststycket att helt och hållet förlora två stora paket från Kaisercraft. Gissa om jag är arg?
Nej, helt ärligt inte alls, för det är nämligen bara förnamnet!

9 kommentarer:

hilde janbroers sa...

gorgeous!!

Cath. sa...

Å, så himla fiiin!!! FINA menar jag förstås, det är ju flera!
Och din scraphörna är bra mycket finare än min! Men så tråkigt med förlorade paket!!!
Kramar i massor från en kollega som är nyfiken på senaste layouten!

Mrs X sa...

Jag förstår dig! När jag gästade hos Kaisercraft strulade TNT till det totalt också!

Sari Hänninen sa...

tjusigt, tjusigt...

jättefina altersaker - o en väldigt mysig pyssel-/datorplats...

Sanna F sa...

Superfint har du !
Jobbigt med paket som kommer bort! Förstår att du är arg!
KRAM

Kerryn sa...

I love the set you've created. They look fantastic on your desk!

Anonym sa...

Vad roligt att få se lite hur du har det i din pysselvrå. Älskar dina förvaringar, de är helt underbara!!

*bara liiiite avis* ;-)

Trudi Harrison sa...

Sweet As!! Your scrap area is looking fabulous

pysselpetra sa...

fantastisk blomsterförvaring