söndag 23 januari 2011

Hur kan en helg försvinna så här?

På Kaisercraft var förra veckan "valentines"-vecka. Det här söta kortet var mitt bidrag. Formen ritade jag i Corel Draw och skar ut med Gazellen, sedan mistade jag och använde ett av KC:s trähjärtan som schablon. Rub ons och stämplar och voila. Vem som ska få kortet?  Kanske högstbjudande...

Det är märkligt hur snabbt en helg kan passera. Var det inte för några minuter sedan jag lyckades kämpa mig hem från jobbet, med ”hjälp” av strulande SL? Varför är det förresten alltid förseningar på just fredagkvällarna? Kanske är det en medveten strategi från SL? I sann kommunistisk anda ska vi minimera njutningen i livet genom att se till att så många som möjligt får börja sin helg med irritation och en extra lång stund på ett överfullt tåg. Fast mig lurar de inte riktigt så lätt, jag tar taxi så snart jag anar minsta möjlighet. Det är min medborgerliga plikt, för hur ska de annars veta att det inte är okej att strunta i allt vad information och punktlighet heter?

Annars har vi haft en ganska trivsam helg. Skridskoskola, städning, pyssel, virkning och så är tidningen nästan klar nu! Nästa helg kan ni kära läsare se fram emot en helt rykande färsk upplaga av Allt om Scraps inspirationstidning, i helt ny, fräsch och uppiffad design. Som ni kanske vet har vi haft mer än 12000 (tolv tusen!) nedladdningar av förra numret fram tills nu, och det vill vi naturligtvis fira.
Kan ni förstå? 12 000 läsare!!!!

Jag har även hunnit med att skrapa lite på mitt kära eveghetsprojekt, ett furuskåp jag målat om och åldrat shabby. Kruxet är bara att jag påbörjade detta arbete för drygt ett år sedan, och inledde med att tejpa alla fönster med maskeringstejp. Eftersom tejpen av någon anledning knappt ville fästa föreföll det mig inte ens i min vildaste fantasi att den sedan inte skulle lossna några veckor senare… nå ja veckorna drog som sagt ut på tiden men ändå... Mitt skåp har givit begreppet ”sitter som berget” ett ansikte. Frågan är om jag någonsin kommer att få bort tejpen eller om skåpet får göra sällskap med förrförra helgens rester efter förrådsstädningen. På tippen.

Och nu ska jag lägga mig och vårda min begynnande influensa.

5 kommentarer:

Kerryn sa...

This is such a gorgeous card Monika. I love the stamping and masking in the background!

Lillnea sa...

Jag undrar precis samma sak varje söndagkväll...
Det ska bli jättespännande att se den uppiffade tidningen!
Hoppas influensan vänder i dörren och att du får en fin vecka.
Kram!

Marie/Mison sa...

Ett litet tips för att få bort tejpresterna från glaset - Vademecum. Funkar som en smäck. Sambons jobb har det på dunk just för ändamålet... OCH det är inte klokt att det är så många. Lite stolt blir man ju att ingå i detta fantastiska team!

Karen Shady sa...

Love this :) and that little phone cover is just too cute... I wanted to thank you for the lovely commetns you left me about my weight loss... thanks my friend xx

LG sa...

SOOOOO GORGEOUS!