måndag 6 december 2010


Seaside är en av månadens releaser från Kaisercraft. Man skulle ju spontant kunna misstänka att det här inte precis är "my cup of tea", speciellt om man jämför med den andra linjen som släpptes, men jag börjar inse att jag nog faktiskt inte har någon stil när det gäller papper. Sanningen är den att jag tyckte det var minst lika roligt att leka med de här papperna som med vilken annan linje som jag hade valt själv. Skumt. Kanske är det just utmaningen som är rolig? Sedan kan jag inte precis påstå att jag är helt nöjd med resultatet men det gör bara att jag blir sugen på att göra en till, och en till... ända tills jag blir helt nöjd.

It´s so easy to love the gorgeous patterns of Seaside, so perfect for those happy, colorful summer memories, even the ones that don’t involve a beach. Combining many colors and many different patterns has always been scary and difficult for me, I´m the monochromatic kind of scrapper and even though I admire colorful layouts, I rarely feel happy with my own efforts. I discovered lately though, that the trick when you want to have many different paper patterns on your layout is to give the eyes a place to rest, on this layout it´s the solid blue paper that does that, it also catches the blue sky in the photo which makes the photo pop instead of melting in to the patterns of the background papers.

1 kommentar:

Karen Shady sa...

I so love this layout Monika.... I am enjoying working with you this week xx