onsdag 15 december 2010

Jag fastnade på bildJag avskyr att stå framför kameran. Alla fel och brister, alla extra kilon och rynkor blir så obarmhärtigt tydliga med ens. Det är inte för inte jag helst väljer att stå bakom kameran. Ibland händer det dock att jag helt frivilligt  uppoffrar mig, oftast när jag är till min fördel, vilket inte är fallet på det här fotot. Hur självkritisk jag än är inser jag att det är ju faktiskt så här min familj ser mig, rynkig, med dubbelhaka och bilringar runt magen, inte som de där retuscherade fotona jag helst skulle vilja ha på mig själv.

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Hej igen och tack för ditt besök i min lilla blogg!! Jaha så äntligen får vi se hur du ser ut då! Det var ju oväntat! Men inte blev väl fotot ofördelaktigt? En glad människa ser man väl inte skavankerna på?? Sluta gör det!

La Vikinga ser de goda sidorna oc hden fin alayouten i stället!!!

Anonym sa...

Det där var ett mycket vackert foto på dig tycker jag!!! Du ska vara nöjd över hur du ser ut, rynkor är tecken på att du är vis, dubbelhakan och bilringarna tecken på att du lever och njuter av det - och inte självsvälter dig för att se bra ut på kort!! Vardagsbilder på oss och vår familj är det bästa vi kan spara åt våra barn - det är ju inte fest hela livet.

Bilden på dig och din dotter är sååå vacker, och jag äslskar denna text du alltid lägger direkt på fotona. Nästan så jag blir sugen på pc när jag ser dina foton... med min mac kan jag inte göra sånt utan extremt svindyra program. :-(

Ännu en underbar LO att inspireras av! Jag inspireras alltid av dig när jag gör LO's i A4 eller lettersize.

Ha det gott!!