tisdag 7 december 2010

Idag är jag iFokus!

Den formidabla siten Scrapbooking i fokus har gjort en intervju med lilla mig. Jag känner mig ärad och hedrad och stolt som en tupp på gränsen till det odrägliga. Tänka sig att någon vill intervjua lilla mig...

Denna vecka är jag i fokus, eller åtminstone så bloggar, även på Kasercraft. Dessutom är det "Product Highlight" hela veckan, vilket innebär att vi den här gången skapat alster med KC:s nya mini-clearstamps. Det finns en uppsjö av nya ministämplar, de flesta är ord och uttryck och gillar man inte engelska så har man ingen större nytta av dem, men däremot är dagens "highlight" värt att ta en extra titt på. Teamet visar nämligen helt underbart söta små motivstämplar, spana bara in den söta ugglan! Jag har ett kort liggande bredvid mig med en sådan på som kommer senare i veckan. Själv åkte jag naturligtvis på att skapa ännu ett julkort för ett av mina tre ministämpeluppdrag. Och ja, vid det här laget suckar jag lite över julkorten för jag har redan gjort allt för många och sponsra posten tänker jag inte göra i någon högre utsträckning...

1 kommentar:

Marie/Mison sa...

Klart du ska vara i fokus! Du är ju min idol ju!