lördag 25 december 2010

Årets julklapp del ett

För varje år tycker jag det är svårare och svårare att köpa julklappar till alla utom barnen. Dessutom måste jag erkänna att jag allt mer känner en känsla av  meningslöshet för inte är det väl tänkt att julen bara ska handla om att bräcka varandra i antal julklappar, både fådda och köpta? När sedan majoriteten av de vuxna i min familj varken önskar sig något eller behöver något, (märkligt, för jag har då alltid en lååång önskelista i beredskap) blir det än mer meningslöst att stressa runt i affärer och kämpa för att hitta just den där rätta julklappen. I år får mina vuxna även presenter som är handgjorda, med mycket kärlek och värme. Jag hoppas att de gläds åt dem i alla fall hälften så mycket som jag gladdes över att göra dem.

4 kommentarer:

Adriana - DRIARTE sa...

This design is gorgeous!!!!
Merry Christmas,

Fleer sa...

How do I love your work! It is an inexhaustible source of inspiration and good mood! Great!

Cattis sa...

Helt Underbar!! ♥ Dom måste ha blivit jätteglada över dessa! Skulle jag ha blivit! =)

Kram/Cattis

Monica sa...

Alltid lika fint här inne. God fortsättning!