måndag 8 november 2010

SommarminnenDen här månaden släppte Kaisercraft bara en ny papperslinje men med dubbelt så många papper i som vanligt. Alla papper går i tonerna grått, svart och beige, och ja, jag är helt betuttad i dem! De är så underbara att skapa med, så perfekt matchade att man kan ösa på mönster av alla de slag utan att det blir det minsta rörigt. En fiffig sak som var nytt förra månaden är det du ser på nedre kanten av min layout. Eftersom alla papper är dubbelsidiga trycker Kaisercraft priskod, namn och dylikt på ena sidan och på andra sidan får man en smal remsa av ett annat, matchande papper. Den smala remsan har jag använt mig av från flera papper på den här layouten.

Lite längre fram i veckan kommer jag visa en annan kul nyhet, så missa inte nästa spännande avsnitt i en dator nära dig!

Hela kollektionen hittar du här.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Supervacker layout och de papperna känns som ett "måste-ha"! Underbara blommor också!

MissMian sa...

Alldeles underbar LO!!!

Ullkika sa...

Som vanligt gör du en alldeles fantastisk Lo. Jag älskar prickigt sååå jag måste ta mig en titt på dessa papper ;)
KramiZ Ullkika

Karen Shady sa...

this is a beautiful layout Monika... the colours are stunning together..

Malin sa...

Lika vackert som alltid!!!
Å dina egna blommor gör att jag känner viss avundsjuka ;)
Men jag måste säga att julkortet nedanför är nog det finaste jag sett i år!!!
=)Malin

Maja Stokk / eyovine sa...

Helt fantastisk!!! Älskar denna!

Kramiz Maja

Junitjej sa...

Håller du i några scrapkurser? Isåfall skulle jag komma direkt!

Theresa ~ Pion Design sa...

Fantastiskt fin lo!!!