måndag 22 november 2010

Nyinflyttade!

 
När jag kom hem idag påstod min gubbe att jag har köpt en leksak. Man kan ju förstås fundera på vad han menar med det, för sedan jag kom hem är det han som lekt oavbrutet, så till den milda grad att han nu har träningsvärk. 

I tummen.


Själv har jag träningsvärk i ryggen då jag min vana trogen läste instruktionerna efter jag provat den så kallade leksaken. Jag kan intyga att de hade rätt, 1-3 minuter räcker den första veckan. Och då menar jag inte den nedre bilden, gissningsvis skulle arbetsgivaren bli minst sagt sur om jag höll mig till 1-3 minuter/dag när det gäller användandet av den...

1 kommentar:

Lilo sa...

När ska du rocka så vi får vara publik? ;) He he he...
Iphone? Jag förstår inte skillnaden på alla mackapärer. Och när jag slutar mitt "vanliga" jobb så kommer jag ju garanterat behöva köpa ny telefon. Vad ska jag då ha?? Tips?